Bewustdoorhetleven
Coach, Hartcoherentie en Yoga

Alie Paalman - coach en yogadocente


Van jongs af aan ben ik gefascineerd door het mysterie van het leven, op zoek naar wie ik ben en naar evenwicht. Mijn leven is daardoor één grote ontdekkingstocht geworden.

Mijn partner en zoon zijn, evenals de natuur, mijn grootste inspiratiebronnen.

Nadat ik tijdens het runnen van horeca zaken op Mallorca een burn-out kreeg werd me duidelijk dat ik er altijd en alleen voor anderen geweest was en niet voor mezelf.

Het was een verademing om yogalessen te gaan volgen. Dat beviel zo goed dat ik vijfentwintig jaar geleden de opleiding voor gediplomeerd yogadocente bij Yoga en Vedanta ben gaan volgen.

Achtien jaar heb ik met heel veel plezier les gegeven aan groepen en in die tijd ook veel privélessen verzorgd. Het mooie aan lesgeven is dat je ten diepste ervaart dat je samen met de cursisten een les maakt en beleeft - enorm dankbaar 🙏.

De laatste jaren heb ik, na een traumatische ervaring, alle tijd genomen om me nog meer naar binnen te keren en de communicatie met alles wat zich in me aandiende aan te gaan. Daardoor heb ik mooie cursussen en workshops gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Bij Mens & Intuïtie in Amersfoort heb ik drie jaar de wekelijkse opleiding intuïtieve ontwikkeling - healing - reading gevolgd.

De opleiding tot Hartcoherentie Coach heb ik bij HeartMath gevolgd, dit was een deur die open ging naar een nieuw te bewandelen pad. 
Ik ben superenthousiast over dit programma en de technieken. Het onzichtbare in je wordt op een scherm zichtbaar en tegelijkertijd hanteerbaar gemaakt. 

Het is mijn passie om anderen te begeleiden en te helpen het bewustzijn te verhogen en meer vanuit het hart te gaan leven.