Bewustdoorhetleven
Coach, Hartcoherentie en Yoga

Welkom 

Alles in en om ons heen is in beweging en daardoor steeds aan het veranderen, onze hartslag, innerlijke lichamelijke processen, gedachten, emoties, uiterlijke omstandigheden. Elk moment is nieuw, net weer even anders dan het moment daarvoor. De bomen, de planten, de dieren, de wolken, de wind en de jaargetijden laten ons dat ook steeds zien, ruiken, proeven, horen en ervaren. Wij mensen maken ook deel uit van de levende en steeds veranderende natuur. Het is onmogelijk om niet verbonden te zijn met het geheel maar vanuit het denken ervaren we vaak afgescheidenheid.

Door stress en gehaastheid hebben we geen of weinig tijd om aanwezig te zijn in het huidige moment of we zijn ons er niet van bewust.  We missen vaak de feeling, het ware contact met zowel anderen als met onszelf en ook met datgene wat we aan het doen zijn. Als stress en gespannenheid langere tijd aanhouden, kan de stress chronisch worden en kan zich een burn-out aandienen - letterlijk opgebrand zijn. 

Door een traumatische ervaring worden onverwerkte emoties opgeslagen in je energetische systeem totdat ze op een veilige en compassievolle manier worden getransformeerd. 

Je kunt je bewust worden van je functioneren en jezelf beter begrijpen. Het is te leren om te luisteren naar de signalen van je lichaam en hallo te kunnen zeggen tegen je emoties, gedachten en gecreëerde plaatjes.

Sleutelwoorden in de coaching zijn; inzicht, observatie, energiebeheer, emoties, stress, trauma, zenuwstelsel, meditatie, veerkracht, balans, ontspanning, verbinding, stroming, beweging, ademen, heart-focused-breathing, coherentie, compassie, bewustzijn.

Hoe heerlijk is het om te bewegen en door middel van yoga aandacht aan je lichaam te geven en die aandacht ook naar binnen te brengen.  Compassie heeft alles te maken met je liefdevolle hart.

Meer compassie voor jezelf geeft ruimte voor uitbreiding daarvan naar anderen en de wereld om je heen.


Wil jij de helende kracht van je hart ervaren en inzicht krijgen in je functioneren en handvatten krijgen om om te gaan met stress, trauma en energie?   Dan is Individuele coaching aan te bevelen. 

Wil je graag professioneel begeleid worden in het beoefenen van yoga? Dat kan, voor meer informatie zie Yoga.


Zowel Hartcoherentie als Yoga worden  1 op 1 gegeven en kunnen gecombineerd worden - ook met  meditatie.


Gewoon doen - samen gaan we voor meer hart in de wereld!   💚