Bewustdoorhetleven
Coach, Hartcoherentie en Yoga

Individuele coaching

De individuele coaching is professioneel, speels, laagdrempelig en aan te raden voor jong en oud. Iedereen die een duurzame positieve draai aan zijn leven wil geven zal hier voordeel uit weten te halen.

Graag coach ik je op hartcoherentie, energiebeheer, intuïtieve ontwikkeling of bewustzijnsontwikkeling en loop ik een  stukje mee op je pad.


Hartcoherentie

 

Het hart als sleutel naar meer 
veerkracht, vitaliteit en een gezonder en gelukkiger leven.Wil jij


 • meer energie
 • meer aanwezig kunnen zijn in het moment
 • meer in contact zijn met je lichaam
 • flexibeler kunnen omgaan met fysieke pijn
 • bewustwording van je gedachten, emoties en lichaam
 • inzicht in en om kunnen gaan met stress
 • inzicht in en om kunnen gaan met trauma


 • je emoties beter reguleren
 • helderder kunnen denken
 • betere focus
 • je eigen stuur weer in handen
 • meer kunnen genieten
 • een gezonder lichaam
 • meer ontspanning, rust
 • de helende kracht van je hart ervaren
 • een gelukkiger en gezonder levenAan de hand van de hulpvraag bekijken we op welke manier je je doel zou kunnen bereiken en hoeveel sessies je daarvoor wellicht nodig zult hebben. Hartcoherentie kan met of zonder het werkboek van HeartMath gedaan worden en zo is er ook de keuze of de Inner Balance biofeedback apparatuur en de bijbehorende App op de mobiel wel of niet gebruikt worden.

De eerste resultaten zijn over het algemeen snel waarneembaar. Naarmate er langer en serieus geoefend wordt, worden in je lichaam nieuwe neurologische netwerken aangelegd waardoor het ook je nieuwe "automatische" patroon van leven wordt. Twee keer vijf minuten oefenen per dag doet wonderen!

HeartMath heeft een prachtig, eenvoudig en zeer krachtig programma om inzicht te krijgen in hoe je stress "doet".
Doe je stress? Ja. Dus je kunt het ook meer of minder doen? Ja, dat kan. Je kunt leren om op een gezonde manier met stress om te gaan.

Het HeartMath programma "Werken aan Veerkracht" wordt alleen gegeven door coaches die zijn opgeleid en gecertificeerd door HeartMath."Werken aan Veerkracht" - werkboek


Het programma "Werken aan Veerkracht" wordt sinds kort "Ontdek de kracht van Hartcoherentie"  genoemd. Een krachtige methode met wetenschappelijk aangetoonde resultaten. Je krijgt inzicht in je stress (een eventuele burn-out) en je wordt begeleid om de verschuiving in te zetten van stress naar veerkracht. 

Het werkboek bevat 7 sessies die zodanig opgebouwd zijn dat in elke bijeenkomst 1 sessie doorgenomen kan worden. De 7 sessies worden verspreid over een periode van 2 of 3 maanden. Mocht je minder intensieve coaching nodig hebben dan is een traject van 4 bijeenkomsten een optie.

Het werkboek is heel duidelijk, overzichtelijk en informatief. Er is ruimte voor jezelf om notities te maken en er worden oefeningen en technieken aangereikt. De technieken hebben als basis de Heart-focus-breathing en het gebruik van positieve emoties zoals waardering of dankbaarheid. Ook bevat het werkboek oefeningen voor thuis zodat je het geleerde  kunt integreren in je dagelijkse leven. Iedere dag even oefenen maakt dat het je nieuwe gezondere gewoonte wordt.

Dit valt niet onder hard werken maar is werken vanuit je hart 💚 😃.
Inner Balance Trainer - biofeedback apparatuur


De biofeedback apparatuur, de Inner Balance, is te huur of met korting aan te schaffen bij Bewustdoorhetleven. Deze kun je gebruiken op je mobiel, het werkt draadloos en is zowel voor de iPhone als voor Android toestellen geschikt. 


Op een beeldscherm wordt het onzichtbare in jezelf zichtbaar weergegeven. Tevens wordt een coherentie waarde toegediend aan de meting zodat je meteen kunt zien hoe die waarde op dit moment voor jou is. Het doel is door training je hartcoherentie te verhogen, maar vooral inzicht krijgen in je functioneren. Inzicht krijgen en weten hoe je anders met de situatie om kunt gaan.Bewustdoorhetleven
Alie Paalman

info@bewustdoorhetleven.nl
mobiel   06 - 17567384

Tarieven:
Coaching 1 op 1, Hartcoherentie, Yoga of een combinatie daarvan 

1 sessie  van 60 tot 90 minuten -  € 60,00

4 sessies van 60 tot 90 minuten, inclusief het werkboek  "Werken aan Veerkracht" - € 220,00
7 sessies van 60 tot 90 minuten, inclusief het werkboek  "Werken aan Veerkracht" - € 360,00

Gratis kennismakingsgesprek.