Bewustdoorhetleven
Coach, Hartcoherentie en Yoga

Yoga - privéles

 

Wil je graag yogales op maat? Dat kan!

Yoga privélessen zijn zowel voor voor beginners als voor gevorderden.

Een privéles is een mooie manier om met yoga te beginnen of je yogabeoefening te verfijnen. Bovendien kan de les op maat en op je persoonlijke wensen worden afgestemd.

In alle rust kan aandacht geschonken worden aan bepaalde houdingen of specifieke aandachtspunten of klachten. Deze klachten kunnen van fysieke aard zijn - b.v. hoofdpijn, schouderklachten of last van de rug maar kunnen zeker ook op het emotionele vlak liggen - b.v. angst of weinig zelfvertrouwen.

Andere redenen om privéles boven de gewone yogalessen te verkiezen kunnen zijn: beter leren ontspannen, aandacht voor de adem - ademhalingsproblemen, hyperventilatie en zeker niet te vergeten oefeningen en aandachtspunten om om te gaan met een burn-out.
Een specialiteit van Bewustyoga is Trauma Sensitive Yoga, een vorm van yoga die zich specifiek richt op veiligheid ervaren in jezelf. De oefeningen zijn vrij "simpel", worden met veel aandacht en compassie uitgevoerd en hebben een diep helende werking. Je leert je thuis te voelen in je lichaam. Spanningen kunnen zich overal opslaan en het goede nieuws is dat spanning ook weer kan ontladen. Een hoofdrolspeler hierin is de psoas spier die gelegen is in het bekken achter de buikspieren. Deze spier krijgt dan ook wel de naam "de stress spier" of anders benoemd "de spier van de ziel".  Door gedoceerde liefdevolle aandacht kunnen spanningen veilig alle ruimte krijgen om te transformeren. Bij de Trauma Sensitive Yoga wordt ook, indien gewenst, de werking van het zenuwstelsel en de polyvagaal theorie doorgenomen, kennis hiervan zal veel herkenning en begrip met zich meebrengen.
Zoek je verdieping in de yoga, heb je vragen, wil je graag meer intunen op het  energetische niveau?  Er zijn uiteraard veel redenen om voor privéles te kiezen, ook voor gevorderden.

Yoga oefeningen krijgen meer diepgang als je meditatief en met compassie aanwezig kunt zijn.

Rust in beweging - beweging in rust - yin/yang

Een ontmoeting met jezelf!

De lessen worden professioneel, speels en intuïtief gegeven vanuit 30 jaar ervaring. 


Met inspiratie uit o.a.
Hatha yoga, Trauma Sensitive yoga, Kashmir yoga, Chakra Yoga, Critical alignment yoga,  Yin yoga,
Meditatie, Zen, Mindfulness, Energetische oefeningen, Ademhalingsoefeningen, Ontspanningsoefeningen, Oefeningen van de adem- en ontspanningstherapie van de van Dixhoorn methode.Het geeft extra diepgang en verrijking om een yogales of de hartcoherentie te combineren met Meditatie. 

Tarieven:
Yoga, Coaching, Hartcoherentie of een combinatie daarvan 

1 sessie  van 60 tot 90 minuten - € 60,00

4 sessies van 60 tot 90 minuten, inclusief het werkboek  "Werken aan Veerkracht"- € 220,00
7 sessies van 60 tot 90 minuten, inclusief het werkboek  "Werken aan Veerkracht"- € 360,00

Gratis kennismakingsgesprek.