Bewustdoorhetleven
Coaching, Hartcoherentie en Yoga

Yoga - privéles

Wil je graag op maat yogales? Dat kan!
Rust in beweging - beweging in rust - yin/yangYoga oefeningen krijgen meer diepgang als je meditatief en met compassie aanwezig kunt zijn.Een ontmoeting met jezelf!


Yoga privélessen zijn zowel voor voor beginners als voor gevorderden.

Een privéles is een mooie manier om met yoga te beginnen en bovendien kan de les haarfijn op je persoonlijke wensen worden afgestemd. 

In alle rust kan aandacht geschonken worden aan specifieke klachten. Deze kunnen van fysieke aard zijn - b.v. rugklachten, hoofdpijn, schouderklachten of burn-out maar kunnen zeker ook op het emotionele vlak liggen - b.v. angst of weinig zelfvertrouwen. Leren ontspannen, een burn-out, aandacht voor de adem, ademhalingsproblemen of hyperventilatie zijn ook vaak een reden om privéles te verkiezen boven de gewone yogalessen.

Zoek je verdieping in de yoga, heb je vragen, wil je graag meer intunen op het  energetische niveau of de oefeningen afstemmen op de chakra's?  Er zijn uiteraard veel redenen om voor privéles te kiezen, ook voor gevorderden.

De lessen worden professioneel, speels, intuïtief gegeven en vanuit een enorme ervaring die opgedaan is in 30 jaar yoga beoefenen en lesgeven.

Met inspiratie uit o.a.
Hatha yoga, Kashmir yoga, Chakra Yoga, Critical alignment yoga,  Yin yoga,
Meditatie, Zen, Mindfulness, Energetische oefeningen, Ademhalingsoefeningen, Ontspanningsoefeningen, Oefeningen van de adem- en ontspanningstherapie van de van Dixhoorn methode.Het geeft extra diepgang en verrijking om een yogales of de hartcoherentie te combineren met Meditatie of Vingerlabyrint lopen.


Vingerlabyrintlopen

Het massief houten vingerlabyrint heeft twee gespiegelde labyrinten, met de vingers van je rechter- en linkerhand loop je tegelijkertijd je pad naar jouw centrum.
Een fijne oefening voor de rechts/links coördinatie (denken/voelen), gewoon doorademen tijdens het lopen en ervaren - een fijne, speelse ademhalingsoefening, het brengt je in het Nu, is zeer meditatief, geeft ontspanning en inzichten.

Heb je een vraag waar je graag antwoord of inzicht in wilt of een probleem met iemand of een situatie dan kun je dit meenemen in het lopen van het labyrint.

Het is het mogelijk om de coaching alleen op het vingerlabyrint te richten - er valt genoeg te ontdekken!

Je kunt het houten plankje kopen of lenen bij Bewustdoorhetleven.